Sıyıqlar necə hazır olunur?
Bişirmə üsulu Kabrita dənli bitkilərin istehlak qablaşdırmasında göstərilir:
- Sıyıq hazırlamadan əvvəl əllərinizi yaxşıca yuyun.
- Göstərilən miqdarda qaynadılmış və 40 ° C-yə qədər soyudulmuş suyu təmiz gaba tökün.
- Təklif olunan miqdarda quru taxıl əlavə edin.
- Sıyıq tamamilə həll olunana qədər yaxşıca qarışdırın və dərhal qidalandırmağa başlayın. Bəslənmədən əvvəl həmişə bitmiş sıyığın temperaturunu yoxlayın, təmiz bir qaşıq istifadə edin.
- Xidməti tədricən artıraraq, bir çay qaşığı ilə yeni bir məhsul təqdim etməyə başlayın.
- Daha sonraya yedizdirmək üçün sıyıq qalıqlarını buraxmayın.

Abunə olun və faydalı məlumatı rahat şəkildə əldə edin