Kabrita qatışığını necə hazırlamaq olar?
Məhsulun qablaşdırılması qaydalarını diqqətlə oxuyun. Unutma:
- Qatışıq qidalanmadan əvvəl dərhal hazırlanmalıdır.
- Butulka 10 dəqiqə ərzində sterilizasiya edilməlidir.
- Təlimatlarda göstərilən qaynadılmış suyun miqdarını butılkaya tökün, 40 dərəcəyə qədər soyudulmalıdır.
- Quru qatışığı butulka içərisindəki məhsulun qablaşdırılmasındakı cədvəldə göstərilən miqdara uyğun yenidən qurun.
- Qatışığı dairəvi bir şəkildə yaxşıca qarışdırın (ən azı 20 dəfə) və qapalı bir şüşədə silkələyin. Qidalanmadan əvvəl, qatışığın temperaturunu əlin daxili qoluna yoxlayın - temperatur xoş olmalıdır.
Abunə olun və faydalı məlumatı rahat şəkildə əldə edin
Hamiləlik və körpəyə qulluq haqqında məlumat
Gizli promokodlar və müsabiqələr